Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Produkter fra Summerbird Organic

 Økologi - Smag - Råvarer - Kompromisløshed

 

Da Mikael Grønlykke laget de første sommerfuglene PURE AMANDE i 1986 satte han standarden og staket ut kursen for det som i dag er et høyt anerkjent gastronomisk produkt i Danmark. De beste Valensiamandlene som kunne skaffes er hovedingrediensen i marsipanen som etter den er valset og stukket ut med sommerfuglformer trekkes med et tykt lag sjokolade laget på kakaobønner fra Madagascar – kvalitet og enkelhet til fingerspissene!

Alle sansene utfordres og tilfredsstilles når man kjøper et Summerbird produkt. Fra emballasjens umiskjennelige signatur til smakene som oppleves når produktet inntas er alt i 100 % samsvar med de tre enkle læresetninger som er grunnfjellet i virksomheten:

RÅVARENS TALENT: Kun det ekstraordinære har vår interesse!
- sjokoladen produseres og utvikles i samarbeid med Valrhona. Mandlene som benyttes i produksjonen er Delice og Marconas fra Valencia, hasselnøttene er IGP nøtter fra Piemonte. Slik kunne vi fortsatt i det uendelige for å synliggjøre at Summerbird virkelig lever opp til sine råvarekrav og det smakes!

INNOVASJON OG TRADISJON: Både nytenking og bunnsolide klassiske oppskrifter!
- i år 2000 gjenoppfant Summerbird den klassiske danske Fløtebollen. Etter år med industriens lemfeldige omgang med det som hadde vært et unikt håndverksprodukt kreerte Summerbird sine unike Fløteboller som smakte slik det gjorde i «gamle dager». Nyere tilskudd på produktliste vitner og trangen til innovasjon. Små konfektbiter med tilhørende sauser til å dyppe bitene i er deres sjokolade-sushi. Hele tiden skjer det noe som bekrefter trangen til å forvalte tradisjonene og realisere nye ideer.

ESTETIKK: Summerbirds estetiske univers!
- kun et blikk på emballasjen er nok til å innse at man har med et meget seriøst produkt å gjøre. I all sin stilsikre enkelhet vitner den om kvalitet i alle ledd. Når så produktene betraktes enten det er et Vipeegg, en bit sjokolade-sushi eller en perfekt fløtebolle skapes lysten til å smake, nyte og oppleve!

SMAK
Selvfølgelig er smaken det sentrale element i Summerbirds virksomhet, deres helt egen smak! Mikael Grønlykke er yngste sønn i det man vel kan kalle Danmarks fremste gastronomiske familie. Hans familie eier og driver i dag en rekke flaggskip i det Danske nytelsesunivers. Falsled Kro. Restaurant Kong Hans,Løgismose Vin og Løgismose Mejeri. Dette bidrar til et unikt og tett nettverk der fagpersonalet seg i mellom fører en innbyrdes kamp om hele tiden å søke seg fram til de beste råvarene og skaffe dem. Slikt blir det kvalitet av!

 

1
Viser 1 til 3 (av 3 produkter)